Feeling 1 Kuntosali Hämeenlinna

Nykyaikainen monipuolisesti varustettu kuntosali takaa hyvän fiiliksen sekä tuo todellisen boostin salille tulemiseen. Tiloistamme löytyy eri lihasryhmien harjoitukseen kaikki tarvittava laitteisto ja tietenkin ammattitaitoinen ohjaus sekä myös Personal Trainer- ohjausta ryhmille tai henkilökohtaisesti. Kulkuavaimella pääset tiloihin oman aikataulusi mukaan, huomoithan henkilökunnan paikallaolon allaolevan aikataulun mukaan.

Feeling 1 -tiloissa seuraavat palvelut ja laitteet:

  • pukuhuoneet
  • ilmainen parkki
  • InBody-kehonkoostumusmittaukset
  • kulkuavaimella / koodilla pääsy 5-24

Voit harjoitella meillä omatoimisesti joka päivä 5-24.

Salimme laitteisto on valittu huolella kuntoilijaa ajatellen. Lämmittelyyn on pyöriä,  juoksumattoja, crosstrainer ja soutulaite.  Moottoroimaton juoksumatto ja assault air bike ovat uutuuksia crosstraining- harjoitteluun ja myös omatoimiseen käyttöön.
Laitteisto koostuu painopakka-, levypaino- ja taljalaitteista. Laitteilla saa monipuolisen treenin koko keholle. Painopakallisista laitteista on koko kehon harjoittamiseen tarvittavat laitteet.
Taljalaitteistossa on säädettävä ristikkästalja, ylä- ja alatalja. Levypainolaitteissa on hack-kyykky, reisiprässi, smith ja penkkipunnerruspenkki. Käsipainoja on 2-50 kg.
Meillä on huomioitu myös vapailla painoilla harjoittelu.  Toiminnalliseen harjoitteluun on tilava sali monine välineineen ja paljon vapaata tilaa.

Arvostamme toiminnallisuutta

Crossfit-häkki, jossa kaksi on kyykkypaikkaa turvaraudoilla, olympiarenkaat, torsonator ja nyrkkeilysäkki. Myös iso monitoimihäkki erilaisine säädettävine laitteineen, taljat ja dippiteline, pallonheittotramboliini, joustoköydet ja monkeybar-teline. Mahtavat treenimahdollisuudet siis! Kaikkien laitteiden käytössä opastamme tarvittaessa, kun asiakaspalvelumme on avoinna. Halutessasi yksilöllisen laiteopastuksen tai henkilökohtaisen kuntosaliohjelman voit varata ajan . Katso hinnasto.